DE TRAINER

 

 

 

Mijn naam is Barbara Oud,

IK BEN SPECIALIST DIVERSITEIT & INCLUSIE

Ik ben een geboren en getogen Purmerender met een achtergrond in Sociale Wetenschappen en Genderstudies. Ik werk dagelijks aan een inclusieve samenleving. Voor mij is dit een samenleving waarin iedereen veilig zichzelf kan zijn, waar je op je eigen manier waardevol bent, en waar de beslissingen gemaakt worden door een diverse groep mensen. Ik lever een bijdrage aan die samenleving door te werken als trainer & adviseur op het gebied van diversiteit & inclusie. Ik woon met mijn samengestelde gezin in Purmerend, met mijn partner, twee tieners en een peuter.  

In opdracht van de gemeente Purmerend werk ik als ´combinatiefunctionaris LHBTI´. Dit houdt in dat ik het primair en voortgezet onderwijs ondersteun wanneer er vragen zijn over sekse, gender en seksuele diversiteit. Daarnaast geef ik training aan docenten, zodat zij hun kennis over sekse, gender en seksuele diversiteit kunnen vergroten, en zodat zij handvatten krijgen om in de klas aan de slag te gaan met deze thema´s.

Naast mijn werk in ondersteuning van scholen in Purmerend werk ik als trainer & adviseur op het gebied van diversiteit & inclusie. Ook ben ik voorzitter van Bi+ Nederland.

Foto Barbara Oud